Santi - Relais og olivengård ved San Vincenco (Livorno)

Santi er et eksklusivt relais i åsen bak badebyen San Vincenzo, og det perfekte sted for en romantisk ferie. Her har du en fantastisk utsikt over havet og øya Elba.
Hagen er stor og innbydende og minner om en balinesisk hage med små lykter langs stiene. Stedet har et koselig bassengområde nedenfor restauranten.
Her kan du bade, sole deg, nyte utsikten og kanskje ta et glass prosecco sammen med din kjære. Santi er et resort kun for voksne, men tillater "rolige" unge fra 12 år.

Restauranten, Il Sale, er nylig inkludert i Guide Michelin og serverer mat fra både egen produksjon og fra lokale leverandører. Her bør man ha god tid og nyte maten.
Dette gjelder også frokosten som blant annet inneholder bakverk rett fra ovnen.
På Santi produseres det honning, pasta og olivenolje av meget god kvalitet og på forespørsel arrangerer de vinsmaking med lokale leverandører.

Rom og suiter

På Santi finner du 9 suiter og 2 dobbeltrom. Rommene og to av suitene er i hovedhuset. De 7 andre suitene er fordelt på to hus i hagen. Alle er meget smakfullt innredet i moderne stil og flere av badene er spesielt flotte.

Alle rommene har høy standard, og skal man unne seg det lille ekstra, kan man velge Sea Royal Suite. Suiten er åpen og romslig og har en fantastisk veranda med sofa, spisebord og eget badekar med løveføtter. Utsikten er upåklagelig og egner seg perfekt for romantiske måltider.

Vårt førsteinntrykk

Vi ankom Santi etter mørkets frembrudd og forstod ganske snart at dette var et sted av det mer eksklusive slaget. Men det er ikke standarden som er mest fremtredende her, det er freden og roen. Vi kunne bare ane at utsikten var noe for seg selv. Etter et velsmakende måltid (bestående av flere deilige retter) visste vi at restauranten i hvert fall var det. Utsikten fra balkongen vår neste morgen var til å miste pusten av. Her kunne vi ha sittet hele dagen og bare nyte; nyte god frokost eller nyte et deilig bad. Trenger du å lade batteriene i fredelige omgivelser - da er Santi det perfekte valg.

Aktiviteter

  • Basseng
  • Olivenolje- og vinsmaking
  • Massasje
  • Kunstatelier
  • Møterom
  • Restaurant

Avstander

Landsby - 600 m

By/strand - 4 km

Pisa - 1 time

Grosseto - 1 time

Siena - 1 time 30 min

Firenze - 1 time 45 min

Pris
Priser fra € 156 til € 399 pr døgn for 2 personer. MERK: Innsjekk mellom kl 14 og 17. Det er ikke mulig å sjekke inn etter kl 20.00.