Poggiarello - vakker vingård ved kysten i Toscana

NYHET: Nå har Poggiarello fått aircondition i (nesten) alle leilighetene. Enda en grunn til å velge denne herlige gården.

Ved foten av åsen, nedenfor Roccastrada, 40 minutter fra havet og Castiglione Della Pescaia, ligger Poggiarello. Stedet er en sann toscansk drøm. Vertskapet forlot storbylivet i Milano i 2003 og i dag produserer de både vin, grappa og olivenolje.

Helt siden starten har de invitert gjester for å ta del i drømmen. Nå er det vår tur.

I tidligere tider bodde gårdens arbeidere i hovedhusets to øverste etasjer, mens første etasje rommet dyrene på gården. I dag er hovedhuset vakkert restaurert og her finner du gårdens 10 leiligheter, restauranten og felles oppholdsrom. Restauranten er åpen to-tre dager i uken og har bord både inne og ute. På sene sommerkvelder har man en idyllisk utsikt over vinrankene fra terrassen. Er man på besøk utenom høysesong og i litt kaldere perioder, er det felles oppholdsrommet med sofagruppe og peis, et veldig koselig sted å møtes. I den store og meget velholdte hagen finner du badebasseng, lekeplass, bordtennis, stoler, bord og grillplass. Du finner også sykler, som er til gjestenes frie disposisjon. Hagen er inngjerdet og meget barnevennlig.

Hver søndag i høysesongen arrangeres det vinsmaking fra egen produksjon.
Det serveres en rikholdig frokost hver dag (ikke inkludert i prisen).

Leiligheter

Leilighetene på gården er romslige og innredet i tradisjonell toscansk stil. De finnes i størrelser fra 2 til 6 personer. Felles for alle er den hjemmekoslige atomsfæren. 3 av leilighetene har egen inngang utenfra. De resterende nås via felles trappegang.
Les mer om de enkelte leilighetene her.

Vårt førsteinntrykk

Vi ser mange forskjellige steder på våre reiser, og er alltid spente når vi ankommer et nytt sted.
Poggiarello var en sann fryd for øyet og akkurat slik vi drømmer om at en vingård skal være.
Selv om vi var på besøk langt utenom høysesongen var alt meget godt ivaretatt. Hagen var upåklagelig og leilighetene koselige og med alt vi trengte. Vi gleder oss allerede til neste besøk.

Fasiliteter

 • 10 leiligheter
 • Aircondition
 • Svømmebasseng
 • Sykling
 • Bordtennis
 • Vinsmaking
 • Omvisning på gården
 • Frokostservering
 • Restaurant 3 dager i uken
 • Grillplass
 • Matlagingskurs (må bestilles på forhånd, og er ikke tilgjengelig i høysesongen).
Avstander med bil

Matbutikk

10 min

Montemassi

10 min

Grosseto

30 min

Strand

30 min

Siena

1 t

Pisa

1,45 t

Firenze

1,45 t

Priser

Priser fra € 580 til € 1260 pr uke for fire personer. Overtagelsesdag er lørdag. Prisen inkluderer alt, utenom bruk at aircondition og frivillige aktiviteter. Frokost koster € 8 pr person og kan enten bestilles på forhånd eller fra dag til dag.