Monte Baldo - vakkert i Veneto

Monte Baldo er en liten og svært vakker olivengård beliggende i utkanten av en liten by, ca 15 min kjøring fra Gardasjøen.

Her er det ikke spart på noe, og både leilighetene, hagen og grillplassen viser dette. I hagen ligger det fine bassengområdet med solstoler og parasoller, oppvarmet svømmebasseng, boblebad og dusj.

Stedet ligger i åssiden i utkanten av en liten by hvor det er godt utvalgt av både butikker og restauranter. Det er kort vei til Gardasjøen, men ettersom byen ikke ligger ved kanten av sjøen, er det langt færre turister her.

På Baldo kan du leie hester og få undervisning i riding. I tillegg har de sykler til utleie. Gården er oppkalt etter fjellet det ligger ved foten av, Monte Baldo. Fjellet egner seg til utflukter like godt på hesteryggen, som på sykkeltur eller til fots. På gården finnes det i tillegg til hester, både høner og kaniner.

Aktiviteter

  • Badebasseng og jacuzzi
  • Flott utendørs grillplass
  • Hester, kanier, høner
  • Mountain bikes man kan leie
  • Rideundervisning
  • vinsmaking og andre lokale råvarer

Avstander (med bil)

By m/rest, but. - 700 meter
Gardasjøen 15 min
Garda by - 15 min
Bardolino - 20 min
Verona (fly) - 40 min
Venezia (fly) - 1 t 40 min
Bergamo /fly) - 1 t 25 min
Milano (fly) - 2 t

Priser

Leilighetene for 2-3 personer koster fra € 108 - € 152 pr dag. For 4-5 personers leilighetene er prisen € 115 til € 168 pr dag. Minimum opphold en uke fra lørdag til lørdag i høysesongen.

Leilighetene

På Baldo er det fire leiligheter, 2 for 2-3 personer og 2 for 4-5 personer.

Alle er helt nyrestaurerte og holder høy standard. Samtlige har aircondition, og er inndelt med kombinert stue/kjøkken (kjøleskap, fryser , komfyr og oppvaskmaskin), bad med dusj og soverom. De største leilighetene har dobbel sovesofa (god kvalitet, passer også for voksne) på «galleriet» og et ekstra bad. Alle leilighetene har egen møblert uteplass. Les mer og se bilder fra leilighetene her.

Vårt førsteinntrykk

Vi ankom Baldo sammen med det siste dagslyset. Som alltid når vi ser på nye steder, har vi undersøkt det vi kan i forkant.

Stedet så virkelig bra ut på alle bilder, men det er ennå finere i virkeligheten :o) Det er helt tydelig at vertskapet har gjort en grundig jobb med restaureringen av stedet, og vi storkoste oss over at det var så fint. Hit har vi lyst til å ta med familien!