Gualdo - trivelig vingård ved Suvereto (Livorno)

Rett nedenfor den idylliske middelalderbyen Suvereto, finner du vingården Gualdo.
Her driver 3 generasjoner vinproduksjon, restaurant og ferieboliger.
Selve ferieanlegget ligger ca 800 meter fra gården og restauranten. På sommeren lager familien en sti gjennom drueåkeren slik at gjestene skal få en hyggelig gåtur til og fra middag. Restauranten er populær, så det kan være lurt å bestille bord på forhånd, spesielt i helgene. Enkelte onsdager gjennom sommeren kommer kokken fra restauranten og griller for gjestene på gården.

På Gualdo finner du 9 veldig fine leiligheter. Disse ligger i to bygninger rundt en liten idyllisk gårdsplass. På fellesområdene finner du et lite og et stort badebasseng, stort grillområde og store plener som egner seg godt for ballspill.
Ved ankomst får gjestene låne en perm som inneholder alt man kan tenke seg av informasjon om stedet, Toscana, aktiviteter etc.

Leilighetene

De 9 leilighetene er plassert i to bygninger. I noen av leilighetene er det nivåforskjeller og disse egner seg ikke så godt for små barn. Alle leilighetene har aircondition og egen uteplass. Les mer om de enkelte leilighetene her.

Aktiviteter

  • Badebasseng
  • Lekeplass, fotballbane
  • Bordtennis
  • Omvisning i vinkjeller
  • Stor og fin utendørs grillplass
  • Restaurant

Avstand 

Restaurant - 800m

Suvereto - 2km

Strand - San Vincenzo - 20 min

Grosseto - 1time

Pisa - 1time 15 min

Siena - 1time 30 min

Pris

Leilighet for 2 pers koster pr uke fra EUR 420 til EUR 585. Leilighet for 4 pers koster pr uke fra EUR 588 til EUR 1500.

Frokost, halv- og helpensjon kan bestilles.

Vårt førsteinntrykk

Vi ankom selve vingården først. Det er også her man sjekker inn. Hele familien var i full gang med å høste oliven, men til tross for dette fikk vi en kjempefin tur i vinproduksjonsanlegget med det samme. Restauranten er koselig og ikke for stor. Ferieboligene ga et veldig godt førsteinntrykk. De er smakfullt innredet, har veldig fine bad og vi visste med en gang at her kan vi trygt bo med hele familien. Fellesområdene er store og åpne.
Et stort pluss er den korte avstanden til Suvereto (bare 2 km) og til stranden (kun 20 min).