Guadalupe - resort ved Castiglione Della Pescaia (Grosseto)

I toskanske Maremma, 25 minutter fra havet og Castiglione Della Pescaia, finner man denne tidligere gården. Guadalupe ligger på sletten innenfor Grosseto (30 min) og i gangavstand til et lite tettsted. Tettstedet har både matbutikker og et par spisesteder. I tillegg ligger den koselige lille middelalderbyen Montepescali en kort kjøretur unna.

Guadalupe holder høy standard og er et trivelig lite resort med kun 16 leiligheter. På stedet har de restaurant som holder åpent til frokost hver dag og middag de fleste dager i uken.

På fellesområdene finner man tv-stue, restaurant, badebasseng med jacuzzi, putting green og driving range, fint grillområde og en liten lekeplass.

Ellers er det store grøntareal med plener og olivenlunder.

Leilighetene

På Guadalupe finner du 16 leiligheter i kategoriene standard og superior for 2-8 personer. Leilighetene er meget trivelig innredet. De små detaljene, møbelvalgene og tekstilene gjør at stedet skiller seg fra mange andre overnattingssteder i området. Alle leilighetene har egen uteplass og alle har aircondition. Les mer om de enkelte leilighetene her og nyt bildene...

Vårt første inntrykk

Guadalupe fremstår som et lite, men moderne resort med høy standard på alle fasiliteter. Vi ankom første gang en litt forblåst høstdag, men selv da fremstod stedet koselig og flott. Det var en sann fryd å gå fra leilighet til leilighet og vi merket fort at det var lagt ned mye arbeid i utforming og innredning. Guadalupe er nytt og fint og for hver gang vi besøker stedet har de nye ting å vise oss. Det er tydelig at de ønsker å ta godt vare på eiendommen og holde alt i tipp topp stand. Vi gleder oss til å komme tilbake :-)

Aktiviteter

  • Badebasseng
  • Lekeplass
  • Driving range og putting green (ferdig sommeren 2009)
  • Vin- og olivenoljesmaking fra lokale leverandører
  • Sykler

Avstander m/bil

Tettsted - 1 km
Montepescali - 10 min
Strand - 25 min
Grosseto - 30 min
Siena - 1 time 15 min

Pris
I høysesongen koster en leilighet for 4 personer fra EUR 1600. Bestiller man frokost samtidig med oppholdet koster denne EUR 8 pr pers.