Casa Andrea - flotte leiligheter rett nord for Firenze

Casa Andrea er et gammel restaurert gårdshus som ligger vakkert til på en grønn åskam ved Barberino di Mugello, 30 min nord for Firenze. Stedet ligger i en liten landsby med et par restauranter og en bar.

Dette er stedet for de som ønsker fredelig og rolig landsbyliv, gangavstand til kveldens restaurantbesøk, leiligheter med høy standard, vakker hage med egen uteplass og et deilig svømmebasseng til varme dager. I hagen er det også en stor grill- og pizzaovn.

Ellers er det vaskerom m/vaskemaskin, wi-fi og reservert parkering. Alle leilighetene har egen uteplass. Ettersom stedet ligger i en landsby, er det noe trafikk forbi eiendommen, men veien er liten og det er ikke mye støy.

Casa Andrea ligger i Mugello-provinsen i Toscana. Her finner du blant annet innsjøen Bilancino (7 km) som er hovedkilden til vann i regionen. Langs bredden av sjøen er det strender for bading og fine fasiliteter. Andre aktiviteter på innsjøen er roing, seiling og vindsurfing.

Racingbanen Mugello National Circuit ligger 15 km unna og er hvert år vertskap for Formel 1 race for verdenseliten. Det er på denne banen Ferrari tester sine Formel 1 biler.

For de shopping-lystne ligger Barberino Designer Outlet kun 14 km unna, et vakkert outlet med utsalg av merkevarer som Adidas, Calvin Kleine, Cavalli, Diesel, D&G, Geox, Guess, Levis, Lacoste, Polo, Prada, Timberland og mange, mange flere.

Leilighetene

På Casa Andrea har de totalt 11 leiligheter. 5 leiligheter for 4 personer (+ 2 på sovesofa), 5 leiligheter for 2 personer (+ 2 på sovesofa) og en for 2 personer (uten sovesofa). Totalt antall gjester i ordninære senger er 32.

Alle leilighetene har tilgang til wi-fi (€ 10 pr uke). Les forøvrig mer her.

Fasiliteter

  • 11 leiligheter
  • Svømmebasseng
  • Stor grill og pizzaovn
  • Gangavstand til 2 restauranter

Avstander Tid m/bil
Landsby - 0 m
Supermarked - 10 min
Firenze, fly - 30 min
Bologna, fly - 50 min
Lucca - 1 t
Havet - 1t 15 min
Pisa - 1 t 20 min
Roma - 2 t 10 min


Pris og ankomst

Leieperiode lørdag til lørdag alle sesonger. Priser fra € 400 i lavsesong til 920 i høysesong for 2 personer en uke.

For 4 personer er prisen fra € 500 pr uke i lavsesong til € 1320 i høysesong. Sluttvask og gassforbruk kommer i tillegg.

Vårt førsteinntrykk

Først av alt møtte vi Andrea, i en helt annen sammenheng. Han er en svært hyggelig og imøtekommende ung mann, og sammen med familien sin tar han godt vare på stedet og gjestene (sier tilbakemeldingene som bare er gode).

På hans oppfordringer måtte vi selvsagt komme på besøk, og vi ble ikke skuffet. Casa Andrea er et veldig fint sted. Vakkert restaurert, med en kombinasjon av gamle og nye møbler som til sammen gir en hjemmekoselig og trivelig atmosfære. Vi liker utsikt - og det er det herfra. Vakre åser og bølgende landskap. Kort vei til restaurantene er et pluss. Bare lokalbefolkning så langt øyet kunne se. Kombinasjonen av en vakker eiendom, god standard på leilighetene, landlige omgivelser, landsby og kort vei til hovedveinettet, gjør Casa Andrea til et sted vi varmt anbefaler.