Villa Torre delle Fate - selvstendig villa

Villaen som på italiensk heter «Feenes tårn» ble bygget allerede på 1800-tallet, og i 2006 gjennomgikk eiendommen en total oppussing. Resultatet er en villa med meget høy standard.

Villa Torre delle Fate befinner seg midt i produksjonsområde for Prosecco, mellom Venezia i sør og Dolomittene i nord. Villaen ligger høyt over dalen. Her er det vinranker, åser og olivenlunder så langt øyet kan se. I gangavstand er det et lite tettsted med en enkel restaurant, bank, apotek og en dagligvarebutikk.

Eiendommen er på 1,5 mål, og i hagen finner man blant annet en overbygget terrasse, hagemøbler, solsenger og en Weber-grill og selvfølgelig et svømmebasseng (8x4m). Alt holder høy standard, og fra hele eiendommen har man panoramautsikt over landskapet.
Villa Prosecco er bygget inn i grunnen under hagen, men naboskapet oppleves ikke som sjenerende for Villa Torre delle Fates gjester.

Villaen

Villaen er delt i to; hovedhuset og tårnet. Begge er smakfullt møblert i venetiansk stil med klassiske og elegante møbler.

I villaens første etasje finner man et fullt utstyrt kjøkken, spisestue, stue med TV og gode lagringsmuligheter. I andre etasje er det 3 dobbeltrom, ett av dem er på loftet, og 3 bad.

Den andre delen av Villa Fate, tårnet, har nok et dobbeltrom med bad, samt et lite kjøkken.

Eiendommen har plass til 6 voksne i hovedhuset, samt 2 voksne i tårnet. Ekstrasenger til barn kan settes inn.

Fasiliteter

Aircondition og oppvarming, satellitt-TV, fullt utstyrt kjøkken med komfyr og mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister, oppvaskmaskin, vaskerom med vaskemaskin, strykejern og strykebrett. I hagen på 1,5 mål er det en overbygget terrasse med bord og stoler, Weber BBQ, polstrede solsenger, svømmebasseng 8x4 meter med panoramautsikt og privat parkering

Aktiviteter

  • Svømmebasseng
  • Stor grill
  • Guided tur på vingården
  • Smaksarrangement av gårdens produkter og andre kulinariske høydepunkter fra Veneto
  • Leie av sykler hos profesjonelt sykkelfirma
  • Mulighet for guidede sykkelturer med profesjonell sykkelguide
  • Mulighet for kokk

Avstander (bil)

Restuarant - 800 m
Tettsted (butikker) - 800 m
Conegliano - 15 min
Venezia - 1 t
Hav/strender - 1 t 15 min
Padova - 1 t 15 min
Vicenza - 1 t 25 min
Cortina - 1 t 30 min

Pris
Villaen koster fra EUR 1700 i lavsesong til EUR 2250 i høysesong (4 personer) pr uke. Tillegg utover 4 personer, EUR 300 pr pers. Barn under 2 år gratis. Barn 3-11 år EUR 100 pr pers.