Villa Prosecco - selvstendig villa

Villa Prosecco ligger vakkert til med fantastisk fin utsikt over vinranker og dalen nedenfor. Selve villaen er bygget inn i terrenget, og ligger rett nedenfor Villa Torre delle Fate. Her har man hele 300 m2 å boltre seg på. Fremsiden er omgitt av en stor terrasse på 150 m2 som fører ut fra alle rom og gir dem rikelig med naturlig lys og flott utsikt.

Villa Prosecco befinner seg midt i produksjonsområde for Prosecco, mellom Venezia i sør og Dolomittene i nord. Villaen ligger høyt over dalen. Her er det vinranker, åser og olivenlunder så langt øyet kan se. I gangavstand er det et lite tettsted med en enkel restaurant, bank, apotek og en dagligvarebutikk.

Villaen

Villaen er bygget i en etasje med et moderne kjøkken med alle fasiliteter ( komfyr og mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister, oppvaskmaskin), stor spisestue og stue med peis og satelitt-TV. Det er 3 doble soverom, alle med eget bad. I villaen er det også et vaskerom med vaskemaskin, strykejern og strykebrett. Alle rom har aircondition og oppvarming.

Fasiliteter

Satellitt-TV, fullt utstyrt kjøkken med komfyr og mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister, oppvaskmaskin, vaskerom med vaskemaskin, strykejern og strykebrett, stor overbygget terrasse med bord og stoler, Weber BBQ, hage med polstrede solsenger , et privat svømmebasseng med boblebad og panoramautsikt, parkering og egen inngang.

Aktiviteter

  • Svømmebasseng
  • Stor grill
  • Guided tur på vingården
  • Smaksarrangement av gårdens produkter og andre kulinariske høydepunkter fra Veneto
  • Leie av sykler hos profesjonelt sykkelfirma
  • Mulighet for guidede sykkelturer med profesjonell sykkelguide
  • Mulighet for kokk

Avstander (bil)

Restuarant - 800 m
Tettsted (butikker) - 800 m
Conegliano - 15 min
Venezia 1 t
Hav/strender - 1 t 15 min
Padova - 1 t 15 min
Vicenza - 1 t 25 min
Cortina - 1 t 30 min

Pris

Villaen koster fra EUR 1950 i lavsesong til EUR 2800 i høysesong (4 personer) pr uke. Tillegg utover 4 personer, EUR 300 pr pers. Barn under 2 år gratis. Barn 3-11 år EUR 100 pr pers.

På den overbygde terrassen er det hagemøbler og Weber-grill. Nedenfor finner du svømmebassenget med boblebad, polstrede solstoler og parasoller. Alt holder meget høy standard, og fra hele eiendommen har man panoramautsikt over landskapet.