Villa Olivi

Selvstendig villa, 6 personer, 3 soverom, basseng, gangavstand til by

Villa Olivi ligger vakkert til rett sør for middelalderbyen Cortona i Toscana. Fra villaen kan du rusle opp til byen som er en av Toscanas mest romantiske. Her finner dere flere gode restauranter, barer og butikker.

Villa Olivi stod ferdig restaurert våren 2013 og har blitt en meget koselig villa for 6 personer. Villaen ligger fredelig til og fra hele eiendommen har man en fantastisk utsikt over Valdichiana. På eiendommen har man eget basseng med solstoler, to flotte terrasser og en overbygget uteplass for måltider når solen varmer. Det er også både grill og pizzaovn dere gjerne kan bruke.

I området har vi noen fantastisk flinke kokker som gjerne kommer og lager både lunsjer og middager til dere. I tillegg samarbeider vi med noen helt utmerkede vinbønder, med viner som har blitt blant våre personlige favoritter - de må oppleves! Dere kan gjerne ta turen innom for både omvisning blant druerankene og i produksjonsanlegget og selvfølgelig prøvesmaking.

Villa Olivi ligger på en stor eiendom og er omgitt oliventrær. Her er det godt med tumleplass for både store og små. Innsjøen Lago Trasimeno ligger kun 20 min unna. Rundt innsjøen finnes dere flere hyggelige små byer som Castiglione del Lago og Passignano sul Trasimeno og strender for bading og strandliv.

Til øyene på innsjøen går det rutebåter, og turer ut til disse er vel verdt en utflukt.

Villa Olivi ligger sør i Toscana, nesten på grensen til regionen Umbria. Det er kort kjøreavstand til byer som Perugia, Arezzo, Siena og Montepulciano. Innen en time når man også ostebyen Pienza, vinbyen Montalcino og de små byene i Chianti Classico-distriktet. Firenze er kun 1 time og 30 min unna.

Aktiviteter

  • Svømmebasseng
  • Stor grill og pizzaovn
  • Internett
  • Muligheter for vingårdsbesøk
  • Leie av sykler hos profesjonelt sykkelfirma
  • Mulighet for kokk og kokkekurs

Avstander

Restuarant - 1,5 km
Landsby (butikker) - 1,5 km
Cortona - 1,5 km
Perugia 40 min
Siena - 1 t
Innsjø/strender - 20 min
Firenze (flyplass) 1 t 30 min
Roma (flyplass) 2 t 15 min

Pris

Villaen koster fra EUR 1200 i lavsesong til EUR 2400 pr uke i høysesong (6 personer). Obl. sluttvask EUR 150.

Villaen
Du kommer inn i Villa Olivi på bakkeplan. Her finner dere et nytt og moderne kjøkken, stor spisestue med direkte utgang til den overbygde uteplassen med grill og pizzaovn. I første etasje er det også et dobbeltrom med bad og vaskerom med vaskemaskin.

I villaens 2. etasje er det et dobbeltrom, et tosengsrom og et bad. Det er utgang til de øvre terrassene fra denne etasjen.