Villa Julia - selvstendig villa ved Cortona

Selvst. villa, 10 personer, 5 dobbeltrom, 4 bad, basseng, aircondition, internett

Villa Julia er en selvstendig villa for 10 personer med en fantastisk flott hage og utsikt over Lago Trasimeno. Villa Julia ligger kun 1 km fra grensen til Toscana med kort vei til byer som Cortona og Arezzo.

Villa Julia består av to bygninger, hovedhuset (4 dobbeltrom) og et lite tilbygg (1 dobbeltrom + dobbel sovesofa). Hovedinngangen til det tre etasjer store hovedhuset er direkte fra hagen, men det finnes også en inngang på baksiden til soverommene.
På eiendommen finner man et badebasseng og spiseplass med grill, stor og velholdt hage og panoramautsikt over området med Lago Trasimeno i bakgrunnen.

De daglige oppholdsrommene er plassert i hovedhusets første etasje; stue, spisestue og et godt utstyrt kjøkken. I tillegg finnes det et bad med dusj og to vasker.

I andre etasje finnes et lite oppholdsrom, et dobbeltrom med dobbelseng og et dobbeltrom med to enkeltsenger. Bad med dusj.

I den øverste etasjen finner man et dobbeltrom med himmelseng og et dobbeltrom med to enkeltsenger.
Bad med boblebadekar og dusj.
I tilbygget som ligger rett ved siden av hovedhuset finner man i første etasje kjøkken, stue og bad med dusj.
I andre etasje finnes et dobbeltrom med dobbelseng.

Både hovedhuset og tilbygget har aircondition, varmeanlegg, satellitt-TV og alarmsystem.

Aktiviteter

  • Basseng
  • Grill
  • Sykler til gratis utlån
  • Vingårdbesøk
  • Kokk -og matlagingskurs

Avstander

Terontola Stazione - 3 km

Cortona - 15 min

Pasignano sul Trasimeno - 15 min

Perugia - 25 min

Arezzo - 50 min

Siena - 1t

Pris

Fra € 2500 til € 3500 for en uke.
Utenom høysesong kan villaen leies pr døgn (min. 2) for € 35 til € 60 per person/døgn.

Vårt førsteinntrykk

Det var en aldri så liten "wow"-faktor over vårt første besøk til Villa Julia. Hagen er veldig flott og du ønsker umiddelbart å legge deg på en solseng og bare nyte utsikten. Parkeringsplassen er inngjerdet og ligger noe lavere enn selve villaen. Det gjør at utsikten bare er grønn og frodig og helt fantastisk. Villaen holder god standard og vi gleder oss allerede til neste besøk. Villa Julia passer ypperlig for to familier, eventuelt for 5 par, hvorav et kan bo i det selvstendige annekset som ligger mellom hovedhuset og svømmebassenget.

Tilbygget