Villa Fontana - selvstendig feriebolig

Selvst. villa, 15 personer, 7 dobbeltrom, 8 bad, basseng, aircondition, internett

Drømmer dere om en klassisk italiensk villa, med overbygget veranda, vakker utsikt, deilig basseng og høy standard på alle fasiliteter? Det er ingen grunn til å lete lenger.

Villa Fontana stod ferdig restaurert høsten 2013 og har blitt en sann drøm av en villa. Villaen er på hele 400 m2 og har plass til 15-20 gjester, fordelt på 7 store soverom.
I området har vi noen fantastisk flinke kokker som gjerne kommer og lager både lunsjer og middager til dere. I tillegg er eieren av Villa Fontana en helt utmerket vinbonde med viner som har blitt blant våre personlige favoritter - de må oppleves! Hun tar dere gjerne med til gården som ligger ca 4 km unna for både omvisning blant druerankene og i produksjonsanlegget og selvfølgelig prøvesmaking.

Villa Fontana ligger på en stor eiendom og er omgitt av olivenlunder og vinranker. Her er det godt med tumleplass for både store og små. Fra den overbygde terrassen og bassenget (12 x 6 meter) har man flott utsikt over innsjøen Lago Trasimeno som kun er et par kilometer unna. Rundt innsjøen finnes dere flere hyggelige små byer som Castiglione del Lago og Passignano sul Trasimeno og strender for bading og strandliv.

Til øyene på innsjøen går det rutebåter, og turer ut til disse er vel verdt en utflukt.

Villa Fontana ligger på grensen mellom regionene Toscana og Umbria. Rett bort i veien ligger det en enkel bar og restaurant (400 m). Det er kort kjøreavstand til byer som Cortona, Perugia, Arezzo Siena og Montepulciano. Innen en time når man også ostebyen Pienza, vinbyen Montalcino og de små byene i Chianti Classico-distriktet. Firenze er kun 1 time og 30 min unna.

Aktiviteter

  • Svømmebasseng
  • Stor grill
  • Guided besøk på eierens vingård
  • Smaksarrangement av gårdens produkter og andre kulinariske høydepunkter fra området
  • Leie av sykler hos profesjonelt sykkelfirma
  • Mulighet for kokk og kokkekurs

Avstander (bil)

Restuarant - 1 min
Landsby (butikker) - 5 min
Cortona - 15 min
Perugia 50 min
Siena - 1 t
Innsjø/strender - 10 min
Firenze (flyplass) 1 t 20 min
Roma (flyplass) 2 t 20 min

Pris

Villaen koster fra EUR 5200 i lavsesong til EUR 7500 pr uke i høysesong (15 personer).

Villaen
Du kommer inn i Villa Fontana via den overbygde terrassen. Villaen er på hele 400 m2 og har selvfølgelig aircondition og WiFi i hele huset. Fra terrassen kommer man inn i hallen hvor du finner all mulig informasjon om området og aktiviteter dere kan gjøre der. Fra hallen er det også inngang til et bad med dusj, slik at man slipper å gå til rommene når man f.eks. er ute ved bassenget. Fra hallen går man et par trappetrinn ned til stuen hvor det er sofaer (en sovesofa), bord, TV med satellitt-kanaler, WiFi. Rett frem ligger kjøkkenet, og videre inn spisestuen med god spiseplass til alle husets gjester.

Kjøkkenet har direkte utgang til den overbygde terrassen og er for øvrig godt utstyrt. Her finnes oppvaskmaskin, gasskomfyr med 6 brennere, stekeovn, amerikansk kjøleskap med fryser og ismaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter og brødrister.

Videre er det i første etasje 3 store dobbeltrom. Soverom 1: Dobbeltseng som kan deles i to enkeltsenger, utgang til terrassen, bad på andre siden av gangen med dobbel vask, toalett, terapidusj, hårføner og Hi-Fi. Soverom 2: På samme side av gangen som rom 1 med utgang til terrassen. Rommet har dobbeltseng og eget bad en suite. På badet finner du dobbel vask, toalett, bidet, terapidusj, hårføner og Hi-Fi. Soverom 3: Helt innerst i gangen. Rommet har dobbeltseng og en sovesofa, samt et suite bad som inneholder: dobbel vask, toalett, bidet, terapidusj, hårføner og Hi-Fi.

I andre etasje er det ytterligere 4 soverom, hvorav det ene er en master suite. Soverom 4: Master suite. Rommet er delt i to områder hvor man i den ene delen har dobbeltseng og peis og i den andre et lite mini spa med jacuzzi. På badet (en suite) finner man dobbel vask, toalett, bidet, terapidusj, hårføner og Hi-Fi. Soverom 5: Rommet har dobbeltseng som kan gjøres om til to enkeltsenger, samt en suite bad som inneholder dobbel vask, toalett, bidet, terapidusj, hårføner og Hi-Fi. Soverom 6: Dobbeltseng og en suite bad med dobbel vask, toalett, bidet, terapidusj, hårføner og Hi-Fi. Soverom 7: Rommet har dobbeltseng som evt. kan gjøres om til to enkeltsenger og en suite bad med jacuzzi, tyrkisk bad, dobbel vask, toalett, bidet, terapidusj, hårføner og Hi-Fi.

Forøvrig er det et vaskerom på eiendommen med vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkkenet har direkte utgang til den overbygde terrassen og er for øvrig godt utstyrt. Her finnes oppvaskmaskin, gasskomfyr med 6 brennere, stekeovn, amerikansk kjøleskap med fryser og ismaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter og brødrister.

Videre er det i første etasje 3 store dobbeltrom.
Soverom 1: Dobbeltseng som kan deles i to enkeltsenger, utgang til terrassen, bad på andre siden av gangen med dobbel vask, toalett, terapidusj, hårføner og Hi-Fi.
Soverom 2: På samme side av gangen som rom 1 med utgang til terrassen. Rommet har dobbeltseng og eget bad en suite. På badet finner du dobbel vask, toalett, bidet, terapidusj, hårføner og Hi-Fi.
Soverom 3: Helt innerst i gangen. Rommet har dobbeltseng og en sovesofa, samt et suite bad som inneholder: dobbel vask, toalett, bidet, terapidusj, hårføner og Hi-Fi.

I andre etasje er det ytterligere 4 soverom, hvorav det ene er en master suite.
Soverom 4: Master suite. Rommet er delt i to områder hvor man i den ene delen har dobbeltseng og peis og i den andre et lite mini spa med jacuzzi. På badet (en suite) finner man dobbel vask, toalett, bidet, terapidusj, hårføner og Hi-Fi.
Soverom 5: Rommet har dobbeltseng som kan gjøres om til to enkeltsenger, samt en suite bad som inneholder dobbel vask, toalett, bidet, terapidusj, hårføner og Hi-Fi.
Soverom 6: Dobbeltseng og en suite bad med dobbel vask, toalett, bidet, terapidusj, hårføner og Hi-Fi.
Soverom 7: Rommet har dobbeltseng som evt. kan gjøres om til to enkeltsenger og en suite bad med jacuzzi, tyrkisk bad, dobbel vask, toalett, bidet, terapidusj, hårføner og Hi-Fi.

Forøvrig er det et vaskerom på eiendommen med vaskemaskin og tørketrommel.