Alle eiendommer

Nedenfor finner dere alle eiendommene vi formidler, sortert etter region. Dere leier det antallet leiligheter/rom dere trenger. Noen eiendommer leies kun ut under et, dvs at dere må leie hele eiendommen. Navnene på disse stedene starter med ordet "Villa".

MERK: For vinturene våre har vi langt flere eiendommer og langt flere regioner, enn de dere finner nedenfor. Ferieboligene er steder vi leier ut hvor dere ikke trenger å bestille ytterligere tjenester.

Trenger dere hjelp til å finne det dere er ute etter? Bare ta kontakt, så kommer vi med forslag.

TOSCANA

Guadalupe - 16 leiligheter, 2-61personer, basseng, golf

Stedet er et resort i tradisjonell forstand og har i tillegg til badebasseng, lekeplass, driving range og putting green. Anlegget ligger i gangavstand (1 km)til den lille byen Braccagni. Avstand til havet i Castiglione delle Pescaia er 25 km eller 20 min med bil. På Guadalupe finner du 16 leiligheter med høy standard.

Sted; Braccagni, Grosseto, Toscana

Casa Andrea - 11leiligheter, 2-6 personer, basseng, gangavstandlandsby

En tidligere gård som nå er vakkert restaurert. Stedet ligger kun 30 min nord for Firenze, har badebasseng, gangavstand til landsby med et par restauranter og kort vei til hovedveinettet. Aktiviteter i området er kunst og kultur, motorsport, friluftsliv, shopping og mye mye mer. Casa Andrea har 5 leiligheter for 4 (+2), 5 for 2 (+2) og en for 2 personer.

Sted; Barberino di Mugello, Firenze, Toscana

Selvino - 8 leiligheter, 6 rom, 2-36personer, basseng, olivengård

Olivengård beliggende sør-øst for Pisa. Flott hageanlegg og Toscana på sitt beste. Velegnet for late dager ved bassenget eller midt i smørøyet for sight-seeing. Restaurant med nydelig mat. Gården har 8 leiligheter og 6 dobbeltrom (b&b).

Terricciola, Pisa, Toscana

Chianni - 4 leiligheter, 2-18personer,basseng, vingård

En liten vingård beliggende rett nedenfor byen Chianni (1,6 km) i Pisa-distriktet. Stedet har badebasseng, "sand-strand" for de minste og kombinert fotball-, tennis- og basketbane. Et veldig koselig sted og et godt utgangspunkt for sightseeing i området. Gården har 4 leiligheter (2+2 og 3+2), for tilsammen 18 personer.

Sted; Terricciola, Pisa, Toscana

Pratello -15 boenheter, 2-36 personer, basseng, restaurant

En vakker gammel herregård som i dag er totalrenovert og tilbyr overnatting i både dobbeltrom, suiter og leiligheter. På Pratello har de egen restaurant, flott bassengområde, tennisbane og en særdeles vakker italiensk hage. Stedet ligger ca 30 min sørøst for Pisa og er et ypperlig utgangspunkt for sightseeing i Toscana. I alt har stedet 15 boenheter for tilsammen 36 personer.

Sted; Peccioli, Pisa, Toscana

Paoline - 9leiligheter midt i Luccas gamleby, 2-34 personer, bygård

Veldig fine leiligheter for 2 til 6 personer, midt i Luccas gamleby. Her har du gangavstand til alt, og en av byens kjente piazzaer ligger rett utenfor døren. Paoline har både korttids- og langstidsutleie, fra 2 døgn og oppover. Leilighetene er moderne utformet med alle bekvemmeligheter og det er både airconditon og heis i bygget. Enkelte av leilighetene har balkong.

Sted; Lucca, Toscana

Rose - 10 leiligheter, 2-27 personer,basseng, vingård

En svært vakker vin- og olivengård 2 km fra en av Toscanas mange middelalderbyer.

På Rose har de 10 leiligheter for tilsammen 27 personer (+ sovesofaer). Gården har motstrøms-badebasseng, jacuzzi, trimrom, frokostservering og vinsmaking. Leilighetene er store og flotte. Valgfri ankomst-/avreisedag. Gratis italiensk-kurs for grupper (min 6 pers.) i lavsesongen Sted; Firenze, Toscana

Sted; Firenze, Toscana

Santi - 11 suiter, 2-22 personer,relais, basseng, olivengård

Santi er et nydelig anlegg som ligger i åsen rett bak San Vincenzo. Fra badebassenget, hagen, restauranten og flere av suitene har man en fantastisk utsikt over havet og øya Elba. Dette er et sted kun beregnet på de voksne. Avstand til havet er 5 km eller 5 min med bil.

Sted; San Vincenzo, Livorno, Toscana

Gualdo - 9leiligheter, 2-28 personer, basseng, vingård

Et nytt og fint leilighetsanlegg med høy standard og flere aktiviteter som badebasseng og fotballbane. Stedet er en del av vingården med samme navn. Leilighetene ligger 800 meter fra selve gården og restauranten. Middelalderbyen Suvereto er bare 2 km unna med butikker og restauranter. Avstand til havet er 18 km eller 20 min med bil. Gården har 9 leiligheter.

Sted; Suvereto, Livorno, Toscana


Poggiarello, 10 leiligheter, 2-32personer, basseng, vingård

En veldig fin vingård beliggende 40 min fra havet og 30 min fra Grosseto by. Poggiarello er en sann virkeliggjøring av en toscansk drøm. Gården har 10 leiligheter fra 2 - 6 personer, lekeplass, fotballbane, sykler, stor hage og restaurant.

Sted; Roccastrada, Grosseto, Toscana

Lupinari - 11 leiligheter, 4 rom, 2-49personer, basseng, vingård

En halv time fra Arezzo, ved den lille byen Bucine, finner du denne vingården. Her har de tidligere arbeiderboligene blitt restaurert etter alle kunstens regler og Lupinari fremstår som meget velholdt og med høy standard på alle fasiliteter. Gården har 11 leiligheter og 4 dobbeltrom

Sted; Bucine, Arezzo, Toscana

Campriano - 1 leilighet, 2 suiter, 2-8personer, basseng, vingård

En liten vingård rett over Greve in Chianti, med gangavstand til byen (300 m). Her befinner du deg i hjertet av vindistriktet Chianti Classico med vingårder så langt øye kan se. Gården har en leilighet og to suiter som alle er nyrestaurerte.

Sted; Greve in Chianti, Firenze, Toscana

Oliveto - 7 leiligheter, 2-22 personer,basseng, vingård

Vingård beliggende 800 meter fra San Gimignano, middelalderbyen med alle tårnene. Gården eies av Italias 3. største vinprodusent, så her er det gode muligheter for å lære om vin og vinproduksjon. LIkevel trenger du ikke være vininteressert for å kose deg her. På Oliveto har de 7 leiligheter fra 2 til 5 personer. De har vinbar, grill, stor hage, vaskerom og et deilig bassengområde. I alt er det plass til 22 personer på gården.

Sted; San Gimignano, Toscana

Villa Olivi - selvst. villa, 6personer, basseng, gangavstand

Villa Olivi stod ferdig restaurert våren 2013 og har blitt en meget koselig villa for 6 personer. Villaen ligger fredelig til og fra hele eiendommen har man en fantastisk utsikt over Valdichiana. På eiendommen har man eget basseng med solstoler, to flotte terrasser og en overbygget uteplass for måltider når solen varmer. Det er også både grill og pizzaovn dere gjerne kan bruke. Gangavstand til Cortona med godt utvalg av butikker og restauranter.

Sted: Cortona, Toscana

Villa Guiseppe- selvst. villa, 8 personer, basseng,gangavstand

Denne villaen ligger med panoramautsikt over Val di Chiana, midt mellom Lago Trasimeno i sør og Arezzo i nord. Villaen er i to etasjer og foran huset ligger bassenget. Både fra terrassen utenfor kjøkkenet, balkongen i 2 etasje og ved bassenget, har man flott utsikt. Ellers på eiendommen finnes det en stor grilll- og pizzaovn. 2 km unna ligger en liten by med butikker og restauranter.

Sted: Arezzo, Toscana

Amorosa, hotell, vingård, 2-48 personer,basseng

Av "Kjærestetur"-stedene våre er dette er vår mening det vakreste. Plassert midt i Toscana, med vinranker, sypresser og bygninger fra middelalderen er Amorosa et Toscana i miniatyr. Vingården har i dag et hotell med høy standard, basseng, vinbar og restaurant. Her kan bekvemt slappe av med god vin, vakker utsikt, deilig mat - og din kjære...

Sted; Siena, Toscana

Villa Paolo, selvst. villa, 12 personer,basseng

Villaen ligger vakkert til rett nedenfor middelalderbyen Cortona (800 m), med panoramautsikt over dalen nedenfor. Eiendommen består av et hovedhus med plass til 8 og en sidebygning med plass til 4. På eiendommen er det forøvrig badebasseng og hage med møbler for utendørs måltider. Cortona er en sjarmerende by med godt utvalg av restauranter og butikker. Fra villaen er det 20 min til strendene ved Lago Trasimeno.

Sted; Cortona, Toscana

UMBRIA

Villa Julia -selvst.villa, 10 personer,basseng

Villa Julia er en selvstendig villa for 10 personer med en fantastisk flott hage og utsikt over Lago Trasimeno. Villa Julia ligger kun 1 km fra grensen til Toscana med kort vei til byer som Cortona og Arezzo. På eiendommen finner man et badebasseng og spiseplass med grill, stor og velholdt hage og panoramautsikt over området med Lago Trasimeno i bakgrunnen. Villa Julia består av to bygninger, hovedhuset (4 dobbeltrom) og et lite tilbygg (1 dobbeltrom + sovesofa).

Sted; Tuoro sul Trasimeno, Perugia, Umbria

VillaFontana - selvstendig villa, 15 personer, basseng

Villa Fontana er en helt nyrestaurert villa som holder meget høy standard. Villa Fontana ligger på grensen mellom Toscana og Umbria, ved innsjøen Lago Trasimeno. Det er kort kjøreavstand til byer som Cortona, Arezzo, Perugia og Siena. Villaen har 7 store dobbeltrom, alle med eget bad. Internett og aircondition i alle rom. Store hage med basseng, utemøbler, grill, sykler man kan låne mm.

Sted: Tuoro sul Trasimeno, Perugia, Umbria

Montegiove - 2leiligheter, 4-10 personer, vinslott

Du har sett det mange ganger på bilder, en liten middelalderby med et slott på toppen, og du drømmer om et slikt sted. Slutt å drømme og ta en tur til Montegiove. Byen er sjarmerende liten, og slottet og olivenmøllen med leilighetene ligger helt på toppen i byen. På Montegiove har de to leiligheter. En for 4 personer og en for 6 personer.

Sted; Montegiove, Trasimeno, Umbria

VENETO

Monte Baldo - 4 leiligheter, 2-16personer, olivengård, hester, gangavstand

Monte Baldo er en liten og svært vakker olivengård beliggende i utkanten av en landsby, ca 15 min kjøring fra Gardasjøen. Både leilighetene og hagen holder god standard. Basseng, jacuzzi, grillplass, fine uteområder, hester på gården. Gangavstand til landsby med butikker og restauranter.

Sted; Verona, Veneto

VillaDue Castelli - selvst. villa,13 personer, basseng,Superior

Due Castelli ligger vakkert til mellom Conegliano i øst og Valdobbiadene i vest, midt i DOCG-området for Prosecco-produksjonen. Villaen holder meget høy standard, og er på 500 m2 fordelt over 3 etasjer. Stedet har heis, basseng, 6 dobbeltrom og 1 enkeltrom, samt store møblerte terrasser. Fra Due Castelli er det kun 50 min til Venezia.

Sted: Treviso, Veneto

VillaTorredelle Fate - selvst. villa 8 personer, basseng,gangavst.Superior

Villaen som på italiensk heter «Feenes tårn» ble bygget allerede på 1800-tallet, og i 2006 gjennomgikk eiendommen en total oppussing. Resultatet er en villa med meget høy standard. Eiendommen befinner seg midt i produksjonsområde for Prosecco, mellom Venezia i sør og Dolomittene i nord. Her er det vinranker, åser og olivenlunder så langt øyet kan se. Villaen er inndelt i to, og har tilsammen 4 dobbeltrom.

Sted: Treviso, Veneto

VillaProsecco - selvst. villa, 6 personer,basseng, gangavst.Superior

Villa Prosecco ligger vakkert til med fantastisk fin utsikt over vinranker og olivenlunder. Selve villaen er bygget inn i terrenget, og ligger rett nedenfor Villa Torre delle Fate. Her har man hele 300 m2 å boltre seg på. Fremsiden er omgitt av en stor terrasse på 150 m2 som fører ut fra alle rom og gir dem rikelig med naturlig lys og flott utsikt. I villaen er det 3 dobbeltrom, alle med eget bad.

Sted: Treviso, Veneto